Adviseur Project & Omgevings Management | Ingrid Iding
219
page-template-default,page,page-id-219,page-parent,mkd-core-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,burst child-child-ver-1.0.0,burst-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ingrid Iding

“Mijn werk vind ik fantastisch. Nooit gedacht dat ik met zoveel energie en zin vraagstukken zou aanpakken en invullen. De dynamiek van projecten vind ik fascinerend. Of het nu om een bouwproject gaat, een idee op papier, een tijdelijk in te vullen functie, het geven van een workshop of het schrijven van plannen. Ieder project heeft uitdagingen en die ga ik niet uit de weg.

Het glas is altijd halfvol. Ik kijk vooruit, mijn ervaringen neem ik met me mee en probeer deze toe te passen met de overtuiging dat ik alles aankan. Ik ben optimistisch, sportief, vind dat er vaak te weinig gelachen wordt op de werkvloer, hou van contacten leggen en onderhouden. Sta open om nieuwe uitdagingen aan te gaan, het liefst met anderen.”

Ingrid Iding is APOM
Als centrale doelstelling staat het slagen van een project voorop.
Qua persoonlijkheid is Ingrid prettig in de omgang om mee te werken als ook een harde zelfstandige werker die graag in teamverband werkt. Ze heeft een hoog analytisch vermogen, is enthousiast en heeft een flexibele werkhouding. Ze is product- en resultaat gericht met oog voor detail.

Vanuit haar opleiding Algemene Sociale Wetenschappen, aangevuld met technisch inhoudelijke kennis is ze uitstekend inzetbaar voor multidisciplinaire vraagstukken. Ze werkt oplossingsgericht. Hierbij heeft ze oog voor bestuurlijke verhoudingen en benut ze haar kennis van de diverse disciplines zoals omgevingsmanagement.

Benieuwd naar mijn C.V.